Interim oplossingen

Een aanpak op maat vinden wij erg belangrijk. Uitgangspunten daarbij zijn flexibel en transparant samenwerken. Wij bieden verschillende vormen van interim oplossingen aan. Deze kunnen als volgt worden gespecificeerd:

Detacheren

Wij bieden geschikte kandidaten aan om bij onze opdrachtgevers op tijdelijke basis werkzaamheden te verrichten. Dit kan om verschillende redenen nodig zijn zoals piekbelasting, opvangen (zwangerschaps)verlof of om achterstanden weg te werken. Ook komt het voor dat gedurende een bepaalde periode behoefte is aan specifieke expertise vanwege een project. Bofa Partners biedt u kandidaten die reeds enige jaren ervaring hebben, communicatief vaardig zijn en gewend zijn om te werken in een dynamische omgeving.

Bij detacheren stellen wij een door u geselecteerde kandidaat ter beschikking die via een detacheringsovereenkomst bij u aan de slag gaat. De duur van de detacheringsperiode, het aantal te werken uren en de vergoeding zijn hierbij vooraf vastgelegd. Wij dragen alle werkgeversverplichtingen af, waardoor detacheren een eenvoudige manier is om aan goed personeel te komen.

Deta-vast

Bij Deta-vast is het mogelijk om een kandidaat te laten starten op basis van een detacheringscontract. In deze periode kunt u bepalen of de kandidaat aan al uw wensen voldoet. Na de periode van detachering kunt u de kandidaat kosteloos een arbeidscontract aanbieden. Met deze variant behoudt u optimale flexibiliteit.

Werving & Selectie

Bent u op zoek naar een vaste medewerker voor een bepaalde positie, dan is Werving & Selectie voor u de juiste oplossing. Bofa Partners zoekt voor u de juiste kandidaat. Vanuit ons netwerk zijn wij in staat om goede financials te vinden, ook bij een krappe arbeidsmarkt. De werving vindt plaats op basis van no cure – no pay. Daarnaast bieden wij een garantieperide mocht een kandidaat om wat voor reden dan ook niet bevallen. Bij een succesvolle werving brengen wij u een vast en vooraf overeengekomen vergoeding in rekening.