Onze aanpak

Profiel – en projectomschrijving

In een persoonlijk gesprek bepalen wij samen met u wat benodigd is voor een project of functie. Indien nog niet beschikbaar stellen wij op basis van deze informatie een profiel- en projectomschrijving op. Hiermee gaan wij aan de slag binnen ons netwerk om voor u de juiste kandidaat voor u te vinden.

Ons netwerk

Binnen ons netwerk zoeken wij voor u de professionals die het best bij de profiel- en projectomschrijving aansluiten en waarvan wij vinden dat deze binnen uw organisatie passen. Binnen enkele dagen kunnen wij u een persoonlijke selectie van te interviewen kandidaten aanbieden.

Bofa Partners heeft een netwerk van financiële professionals met verschillende ervaringen en deskundigheden. Zij hebben veel ervaring in het werkveld. Daarnaast zijn zij veelal afkomstig uit de accountancy (Big 4). Via dit netwerk zijn wij in staat u op korte termijn kwalitatief goede interim financials aan te bieden.

Interviews

Uit de door ons aangeleverde kandidaten maakt u een selectie wie u wilt spreken. Wij regelen vervolgens de afspraak op vooraf overeengekomen data. U bepaalt zelf naar aanleiding van het interview of u een kandidaat geschikt vindt. Wilt u een tweede gesprek, ook dat is geen probleem. Wij regelen graag de afspraak voor u.

Tarieven

De gekozen kandidaat wordt via een detacheringscontract bij u te werk gesteld. Onze tarieven variëren naar gelang het type en niveau van de functie. Voor een indicatie van de tarieven kunt u contact met ons opnemen.

Verantwoordelijkheid

Bofa Partners blijft gedurende de looptijd van de opdracht verantwoordelijk voor het resultaat dat de interim financial levert. Wij onderhouden contact met beide partijen. Doordat begeleiding wordt uitgevoerd door mensen die zelf ook in het veld actief zijn, worden professionals tijdens de opdracht ook inhoudelijk begeleid.