Bofa Partners

Bofa Partners is begin 2010 opgericht en is een full service financiële dienstverlener die de zakelijke klant ondersteunt bij haar financiële processen. Als financieel dienstverlener zijn wij de motor achter de financiële processen van onze klanten. Wij bestaan uit een team van financiële professionals met ervaring in diverse sectoren. Onze professionals hebben een achtergrond in de accountancy en/of bedrijfseconomie. Deze unieke combinatie zorgt dat wij u in veel situaties een passende oplossing kunnen bieden.

Bofa Partners is een eerlijk, transparant en integer bedrijf. Wij zijn een betrouwbare partner voor onze klanten, maar ook een betrokken werkgever voor onze medewerkers. We zijn ons er heel goed van bewust dat het vertrouwen dat in ons gesteld wordt, een grote verantwoordelijkheid bij ons neerlegt. We willen positief bijdragen aan de toekomst van organisaties en mensen. Dit doen wij door kwalitatief goede financiële dienstverlening te leveren.

Onze ambitie en betrokkenheid is voelbaar binnen onze hele organisatie en bij onze financiële professionals. Wat we doen, willen we goed doen. Met deze instelling zijn we gekomen waar we nu staan. Een succesvol, solide bedrijf dat klaar staat om ook u van dienst te zijn.

Binnen onze organisatie werken wij met kernwaarden, waarden waar wij voor staan. Deze kernwaarden zijn: kwaliteit, focus, integriteit en service. Onze dienstverlening verrichten wij in overeenstemming met deze waarden, waardoor een optimale toegevoegde waarde ontstaat voor onze cliënten.