Wat wij bieden

Netwerk van toonaangevende organisaties

Als interim professional beschik je over vele vaardigheden en competenties. Toch is het vinden van aansprekende opdrachten en projecten niet altijd even makkelijk en vanzelfsprekend. In dat geval is het erg prettig om te kunnen vertrouwen op een breed netwerk. Wij bieden je de mogelijkheid gebruik te maken van het uitgebreide netwerk van Bofa Partners. In dit netwerk zitten verschillende toonaagevende organisaties met uiteenlopende functies. Het vinden van een nieuwe, uitdagende opdracht wordt hierdoor een stuk eenvoudiger.

Uiteenlopende functies

Binnen de afwisselende opdrachten en projecten heb je veel vrijheid en is er ruimte voor initiatief. Als interim professional ben je inzetbaar voor uiteenlopende expertisegebieden op operationeel -, tactisch – en strategisch niveau. In de meeste gevallen zillen opdrachten een combinatie van expertisegebieden vereisen.

Ook als zelfstandige ben je bij Bofa Partners aan het juiste adres

Voor Bofa Partners staat het leveren van kwaliteit bij al haar activiteiten voorop. Bij ons heerst dan ook geen zesjes cultuur. Bofa Partners gaat altijd voor de beste oplossing. Om hier invulling aan te geven heeft Bofa Partners een breed netwerk van professionals. Wij maken graag de match tussen gemotiveerde professional en opdrachtgever. Kernbegrippen bij het maken van een match zijn naast vakinhoudelijke vaardigheden ook integriteit, daadkracht, professionaliteit en communicatieve vaardigheden.