Werkwijze

Wat kan je verwachten

Als interim professonal werk je mee aan uiteenlopende projecten bij toonaangevende opdrachtgevers. opdrachtgevers. Opdrachten die de mogelijkheid bieden om de eigen competenties te ontwikkelen en op die manier te groeien in het vakgebied. Bofa Partners heeft ook in haar relatie met interim professionals kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dit komt tot uiting in een heldere en professionele wijze van samenwerken.

Voordat een professional aan een opdrachtgever wordt voorgesteld vindt er eerst een intake plaats. Deze intake is zowel gericht op de competenties als op de persoonlijke vaardigheden. Op deze manier weten Bofa Partners en de interim professional wat zij van elkaar kunnen verwachten.

Gedurende een opdracht heeft de interim professional altijd een vast contactpersoon waarop kan kan worden teruggevallen. Tijdens de looptijd van de opdracht zijn er regelmatig contactmomenten. Omdat ons team bestaat uit financiële professionals die zelf ook in de praktijk werkzaam zijn kunnen wij zowel inhoudelijk als met praktische zaken maximale ondersteuning bieden.

Interesse?

Interesse in het werken via Bofa Partners? Bekijk onze vacatures en stuur ons je contactgegevens en CV naar info@bofapartners.nl Heb je vragen, bel ons gerust op telefoonnummer 020-3374084.